Diavolul se îmbracă din punga corupţiei

Ţara e stăpânită de o mafie statală gravă care o dislocă şi o distruge mereu. Acesta e totalitarismul corupţiei. Speranţa cade, naţiunea se dizolvă, reforma continuă. Nu-i aşa că e tare ?
Democraţia noastră a început foarte deformat cu multe metehne comuniste. Comunismul liber este foarte periculos şi el a dezvoltat aşa zis reforme sociale. Farâma de libertate pe care am dobândit-o a fost grav avariată. Societatea a devenit doar un mijloc de a profita de banul statului, adică al nostru. Deşi ei sunt acolo să administreze nu să fure. Însă în incompetenţa şi mizeria lor morală nu au nicio problemă de conştiinţă. Ei sunt votaţii şi au voie la orice.
Veţi vedea câte un corupt cum vorbeşte despre reformă. Dar nu reforma socială care trebuie să aducă binele cetăţeanului, el nu-şi reformează decât propriul sistem corupt… Schimbările politice din instituţii, toate care au fost nu au adus nimic bun, dovadă mizeria în care trăim. Corupţia e mai gravă decât dictatura, e o moarte lentă a omului de rând în faţa instituţiilor care ar trebui să-l apere.
Ne mai întrebăm de ce românul e atât de resemnat şi obosit? Prigonit în adevăr şi substanţa lui. Într-o ţară bogată şi frumoasă destinul e cel al sărăciei şi resemnării. Nu,nu… poporul acesta vrea altă viaţă, dar nu e lăsat. Pentru că se tem de vocile care spun adevărul şi adună mulţimi.
In fond, ce este speranţă ? Nevoia de linişte socială, existenţa şi siguranţa locului de muncă, a sănătăţii, educaţiei. Da, suntem în toată această nevoie de a trăi mai bine, pe munca noastră nu pe spezele altora.
Deşi… diavolul se îmbracă din punga corupţiei, mănâncă de acolo, îşi construieşte case, crede că trebuie să facem chiar o constituţie a corupţiei… Aşa de bună e politica.

Advertisements

Posted on February 14, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: